Berättelsen om Karin Halvors

Med en utstrålning fylld av glädje, harmoni och självförtroende kan du komma långt. Riktigt långt. Du kan bli festens drottning trots att du är den enda gästen som valt att ha clownnäsa på dig. Karin Halvors växte upp på 1930-talet och gjorde just det. Med en alltför skrynklig kjol som enda alternativ till festklädsel adderade hon till en clownnäsa. Ingen såg kjolen, men alla såg Karin. Hon dansade hela natten lång och förgyllde hela tillställningen med sitt sätt.

Att våga sticka ut, våga vara sig själv, våga gå sin egen väg. Det betyder något. Tillsammans med en avslappnad approach betyder det något riktigt bra. Karins eget ordspråk var ”Le mot världen, och världen ler mot dig” och beskriver väldigt bra vad det handlar om. Ett sätt att uttrycka dig själv är genom de accessoarer du bär. Inte minst till fest! Accessoarer valda med hjärtat, kombinerat med ett leende och du kan se fram emot härliga festligheter!

Karin Halvors är inte bara namnet på en härlig, annorlunda kvinna utan också namnet på ett elegant accessoar varumärke. Inspirationen till produkterna hämtas dels från Karin men även från det händelserika 1930-talet då hon växte upp. 30-talets influenser mixas med de allra senaste trenderna och resultatet blir en spännande kollektion av  handskar, handväskor och mycket mer. Det passar till fest, eller varför inte bröllop, men kan självklart också ge vardags outfiten en extra kick.

Och kom ihåg att slösa på leenden. Ett leende ger många tillbaka.